Workshop Lenormand

 

Workshop Lenormand : Deel 1 Basis

Altijd al eens willen weten hoe je zelf kaarten kunt leggen? Hoe je door middel van een kaartlegging inzicht in een situatie kunt krijgen? Iedereen kan leren  kaarten leggen en lezen.

Ik help je graag persoonlijk  (met een klein groepje leuk met een vriendin bijvoorbeeld) om  zelf kaarten te leren leggen.

Tijdstip:  van 11:00 tot 16:00 uur 

Prijs: €95,-

Lokatie: Arnhem (adres lokatie beschikbaar na aanmelding)

 

 

Inhoud deel 1:

Ik geef uitleg over de betekenis van de kaarten,  leer je combinaties van kaarten te interpreteren. Persoonskaarten, sterrenbeelden. Verschillende leggingen komen aan bod. Hoe je zelf een legging kan ontwerpen en intuitief kaarten kunt leren lezen.

Het is een leuke workshop boordevol informatie en oefeningen. Je leert de basis zodat je thuis meteen kunt gaan oefenen. Tijdens de workshop wordt geoefend met het standaard originele basis lenormand kaartendeck welke is inbegrepen!

 

Voor alle duidelijkheid. Deze workshop is gericht op het léren kaartlezen. Hoewel je de kaarten voor jezelf duidt, gaat het in deze cursus niet om persoonlijke antwoorden en uitgebreide gesprekken over je leven, maar om de methodiek om antwoorden te vinden via kaartlezen. Persoonlijke duidingen binnen een groep doen, kost gewoonweg te veel tijd. Echter als de groep uit 2 deelnemers bestaat is er meer ruimte voor persoonlijke duidingen.

 

 

Lenormand Deel 2: verdieping

Deze workshop sluit aan op deel 1 In Lenormand Deel 2 leg ik je uit wat er op Energetisch gebied allemaal komt kijken bij het leggen van kaarten. Wat valkuilen zijn bij het kaartleggen. Hoe je jezelf kunt Aarden en hoe je op de kaarten kunt leren invoelen. Ook leer ik je de grote legging te duiden.

 

 

Prijzen:

Lenormand Deel 1 €95 Euro

Lenormand Deel 2 €95 Euro 

Deel 1 en deel 2 samen nu voor €185,- per persoon.

 

Inclusief:

Lenormand basis kaarten deck.

Bij de workshops wordt er een eenvoudige lunch verzorgd met soep en broodjes. Verder wordt er gezorgd voor thee of koffie.

Parkeren kan gratis voor de deur. maximaal 5 deelnemers

 

 

 

Tip: ook leuk als kerstcadeu!

In Arnhem zijn er genoeg mogelijkheden om te overnachten mocht de afstand wat ver zijn. Deel 1 en deel 2 worden in 1 weekend gegeven dus zou u kunnen overwegen om een leuk weekend met een vriendin te boeken. Overdag de workshop, na workshop hapje eten in de stad en de volgende dag deel 2 van de workshop.

 


Aanmelden via aanmeldformulier onderaan de pagina

Locatie :

Arnhem

Over de exacte locatie wordt per mail gecorrespondeerd uiterlijk na aanmelding. Het adres is namelijk afhankelijk van het aantal deelnemers. 

 

 

 Data

Inschrijven voor een workshop kan op volgende data:

 Januari

20 januari deel 1 . Nog plaatsen vrij

21 januari deel 2 . Nog plaatsen vrij

 

 Februari

3 februari deel 1

4 februari deel 2

 

Maart:

17 maart deel 1

18 maart deel 2

Aanmeldformulier