Deel 1:

Ik geef uitleg over de betekenis van de kaarten,  leer je combinaties van kaarten te interpreteren. Persoonskaarten, sterrenbeelden. Verschillende leggingen komen aan bod. Hoe je zelf een legging kan ontwerpen en intuitief kaarten kunt leren lezen.

Het is een leuke workshop boordevol informatie en oefeningen. Je leert de basis zodat je thuis meteen kunt gaan oefenen.  En als daar tijd en interesse in is ook mijn persoonlijke werkwijze! Tijdens de workshop wordt geoefend met het standaard originele basis lenormand kaartendeck welke is inbegrepen!

 

Voor alle duidelijkheid. Deze workshop is gericht op het léren kaartlezen. Hoewel je de kaarten voor jezelf duidt, gaat het in deze cursus niet om persoonlijke antwoorden en uitgebreide gesprekken over je leven, maar meer om de methodiek om antwoorden te vinden via kaartlezen. Persoonlijke duidingen binnen een groep doen, kost gewoonweg te veel tijd. Echter als de groep uit bijvoorbeeld 2 deelnemers bestaat is er meer ruimte voor persoonlijke duidingen. Gaat het om privelessen gaan we ook kijken naar persoonlijke duidingen! 

 

 

Workshop Lenormand kaarten leggen

 Workshop Lenormand : Deel 1 De Basis

Altijd al eens willen weten hoe je zelf kaarten kunt leggen? Hoe je door middel van een kaartlegging inzicht in een situatie en vooral in jezelf kunt krijgen? Iedereen kan leren  kaarten leggen en lezen.

Ik help je graag persoonlijk om  zelf kaarten te leren leggen. Met inbegrip van een heerlijke lunch en  lenormand kaarten. Lesmateriaal krijg je mee naar huis.

Tijdstip:  van 11:00 tot 16:00 uur

Kosten voor 2 volle lesdagen inclusief btw:  E195,-

 

Lokatie: Arnhem of Velp, afhankelijk van het aantal deelnemers (adres lokatie beschikbaar na aanmelding)

Lenormand Deel 2

Deze workshop sluit aan op de eerste dag. In Lenormand Deel 2 leg ik je uit wat er op Energetisch gebied allemaal komt kijken bij het leggen van kaarten. Wat valkuilen zijn bij het kaartleggen. Hoe je jezelf kunt Aarden en hoe je op de kaarten kunt leren invoelen. Ook leer ik je de grote legging te duiden en ga ik meer in op leggingen zelf ontwerpen en intuitief leren werken met de kaarten.

Sterrenbeelden in de kaarten, de medaillons worden uitgelegd.

Afhankelijk van de tijd die dan nog over is kunnen we meerdere leggingen oefenen en ook tijdsaanduidingen van de kaarten komt aan bod. Alles leren in 1 dag kan maar is best veel. In deel 2 bespreken we alles wat er nog niet duidelijk is, oefenen we. Na de workshop heb je een basis waarmee je zelf aan de slag kunt.

Na deelname nog wat extra begeleiding nodig? Of wil je een uitgebreid persoonlijk advies bij een legging kun je dit ook aangeven in het formulier hieronder.Dit is extra en of los in te plannen.

 

 

 

 

 

                      Aanmelden kan via aanmeldformulier onderaan


Creatieve WorkshopsAanmeldformulier Workshops!