Over mij...

 


Mijn naam is Corine, ik ben 34 jaar oud en eigenaresse van Corine - Consult. In mijn werk als Spiritueel lifecoach en bewustwordingscoach help ik graag mensen bewust te worden en geef ik handvatten om weer verder te kunnen als mensen vastlopen of een oppepper nodig hebben.

Van kinds af aan ben ik al heldervoelend en helderziend  en een beetje helderhorend. Deze extra zintuigen gebruik ik als extra hulpmiddel tijdens mijn consulten maar zijn niet per se nodig om iemand een helpende hand te bieden. 

 

De weg naar mijn eigen praktijk is er een van vele hindernissen geweest. Ik heb veel moeite gehad om mijn paranormale gaven te kunnen accepteren en blijf mezelf hierin ontwikkelen. Je bent nooit uitgeleerd immers. 

Inmiddels zie ik deze extra zintuigen niet meer als vervelend maar gebruik ik ze graag om anderen te helpen op hun pad  en geef ik ook advies en tips als je zelf hiermee worstelt en hierin een weg probeert te vinden. 

 

 

Lichtwerker...

Ik heb jarenlang gewerkt voor verschillende bedrijven als klantenservicemedewerker maar ik kon er niet voldoende mijzelf in kwijt en deed eigenlijk iets wat ik nooit echt leuk vond. Ik kwam totaal uitgeput thuis te zitten en ik werd in een sneltreinvaart bewust gemaakt van mij heldervoelendheid. Ik heb de tijd gekregen om mijzelf hierin verder te ontwikkelen en moest een restart maken van Burnout naar een bestaan waarbij ik helemaal mezelf kan zijn en waar ik echt plezier heb in mijn werk.

Na een transformatieproces besloten het werken op een kantoor en de sleur die dat met zich meebracht achter me te laten en begonnen met het maken van Gidsentekeningen eerst vooral voor mijzelf en nu langzaam aan ook voor andere mensen. Mijn doel is het neerzetten van een zo gedetailleerd mogelijk beeld. Ik vind het mooi hoe mensen hierop reageren en het geeft hen een steuntje in de rug. 

 

Dit is ontzettend leuk om te mogen doen. Langzaam maar zeker ben ik mezelf steeds verder gaan ontwikkelen spiritueel en paranormaal en blijf ik hierin natuurlijk ook nog door groeien. Ik kan tijdens gesprekken beelden zien van mensen die op dit moment belangrijk voor je kunnen zijn of voorwerpen. Dit gaat soms heel spontaan en soms komt er ook niets door. Ondanks dat ik Mediamieke gaven heb en mijn dagelijkse dag gevuld is met contact met boven op allerlei manieren ben ik geen zweverig type en heb het dan ook liever over Spirituele hulp en vooral beide benen op de grond is erg belangrijk. 

 

Inmiddels ben ik trotse eigenaresse van mijn eigen Praktijk Corine - Consult en kunnen mensen bij mij terecht voor allerlei (levens)vragen gericht op spirituele hulp, Coaching, Healing en vooral bewustwording.

 

Om mezelf verder te ontwikkelen ben ik momenteel bezig met een 2 jarige opleiding tot Spiritueel Energetisch Therapeute en heb ik al andere workshops gevolgd om mezelf verder te ontwikkelen.

 

Het mooiste van mijn werk vind ik dat ik naast het werken met mensen, samen mag werken met onder andere mijn Gidsen! En dat ik mensen op weg mag helpen naar een fijner en spiritueel bewuster leven. Het belangrijkste vind ik daarbij dat ik zelf energetisch zuiver en beschermd ben en daardoor energetisch zuiver kan werken. Dit betekent dat alle informatie die ik ontvang van een zuivere bron komt! Ook energieen waarmee ik werk zijn van een positieve bron afkomstig. Healingen zijn daardoor ook clean. Hierin onderscheid ik mij van veel anderen welke zich niet bewust zijn waar hun informatie vandaan komt door de negativiteit.

 

Je kunt van mij een eerlijk en warm gesprek verwachten waarin er tijd is voor jou! We gaan samen kijken naar de obstakels in het leven waar je tegenaan loopt. Ik ga graag met je in gesprek en tijdens het gesprek geef ik je adviezen en handvatten om hier dan mee verder te kunnen. Ik stimuleer je ook graag om zelf keuzes te maken vanuit je hart. Ik maak je graag bewust van je blokkades en levenslessen die hieraan vast zitten zodat je je leven zo prettig mogelijk kunt leven.

 

Ik hoop je gauw eens te spreken!

 

Warme groet,

 

Corine