Over mij...

 


 

 

Welkom bij Corine Consult.

 

Mijn naam is Corine en ik ben medium en Energetisch Therapeute. Ik werk zowel op afstand als op lokatie met mensen en dieren aan hun welzijn. Dit doe ik door hen bewust te maken van hun blokkades en levenslessen. 

 

Ik heb een schotse herdershond bij wie ik ook blokkade sessies doe. De band is hierdoor versterkt met mijn huisdier en hij voelt zich hierdoor weer veel beter in zijn vel. Ik heb inzicht gekregen in wat hij heeft meegemaakt en als traumatisch heeft ervaren. Ook zie ik hoe zijn gezondheid ervoor staat. Ik geniet nu meer van het contact en kan beter voor mijn dier zorgen.

 

Ik werk ook graag met mensen omdat ook wij blokkades hebben. We lopen tegen van alles en nog wat aan in onze levens en weten vaak niet waardoor we ergens vastlopen. Door op een positieve manier in gesprek te gaan geef ik mensen handvatten om zelf aan hun levenslessen te werken, welke hier aan verbonden zijn. Het mooiste vind ik om dit samen te voegen in een sessie waardoor de band met mens en dier versterkt wordt.

 

In lezingen en readings geef ik graag uitleg over mijn inzichten en werk als medium. 

 

 

 

 Copyright Corine Consult