Gidstekeningen/Energietekening:

Sinds 2 en half jaar teken ik portretten van zielen Gidsen en Engelen op de manier waarop ik hen mag aanschouwen. Ik gebruik hierbij mijn paranormale gaven en werk samen met mijn Gidsen om een tekening te maken. Een Gidstekening kan een mooie bijdrage zijn op iemand zijn spirituele pad. Het afstemmen op hen gaat gemakkelijker als je een tekening hebt. Bovendien kan het ook steun geven om te weten wie er bij je zijn in dit leven.

Tekeningen maak ik altijd samen met mijn Gidsen. Voor een tekening heb ik een voor en achternaam nodig en voor mij werkt het het fijnst als je ook een foto kan sturen maar dit is niet per se noodzakelijk. De kleuren, het papier en materiaal worden zorgvuldig gekozen door mij en mijn Gidsen. Elke tekening is weer anders en helemaal persoonlijk afgestemd op jou.

 

Wil  je ook graag een persoonlijke tekening of wil je meer weten, neem dan gerust contact met mij op!

 

Hoe lang duurt het voor ik het opstuur?

Dit is afhankelijk van de tijd die ik spendeer aan de tekening.

 

Neem gerust contact op om een prijs overeen te komen.

 

Algemene voorwaarden:

De opdracht tot het maken van een persoonlijke Gidstekening of een andere dienst van corine - consult heeft betrekking op een dienst die ik lever en niet  op een product.

De kosten voor deze dienst bestaan uit gemaakte kosten aan materialen maar vooral aan tijd. Hierdoor is er geen mogelijkheid tot restitutie. 

Bij betaling ga je automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.

  

 

 Gidstekening Bestellen

Social Media