Gidstekeningen:

Sinds 2 jaar teken ik portretten van Gidsen en Engelen. Ik gebruik hierbij mijn paranormale gaven en werk samen met mijn Gidsen om een tekening te maken. Een Gidstekening kan een mooie bijdrage zijn op iemand zijn spirituele pad.

Tekeningen maak ik altijd samen en in overleg met mijn en met jouw Gidsen zodat alleen informatie wordt gegeven welke voor jou van belang is en waar jij het meest aan hebt. Voor een tekening heb ik een voor en achternaam nodig en voor mij werkt het het fijnst als je ook een foto kan sturen maar dit is niet per se noodzakelijk. De kleuren, het papier en materiaal worden zorgvuldig gekozen door mij en mijn Gidsen. Elke tekening is weer anders en helemaal persoonlijk afgestemd op jou.

 

Op het moment dat je mij een opdracht geeft ga ik in meditatie en heb ik contact met mijn eigen Gidsen en met jouw hoofdgids. Binnen enkele dagen krijg ik ideeën wat ik met de tekening ga doen. Deze bevat naast een portret namelijk soms ook symbolen die van toepassing zijn op het spirituele pad van jou. 

 

Wil  je ook graag een tekening van je gids of hierover informatie neem dan gerust contact met mij op!

 

Hoe lang duurt het voor ik het opstuur?

Nadat de betaling in orde is begin ik dan meteen met de opdracht. Ik kan van te voren niet precies aangeven hoe lang het duurt voordat de tekening klaar is.  Ik ben soms een paar dagen bezig met een tekening maar de gemiddelde verwachting is dat de tekening ongeveer binnen 1 week maar afhankelijk van drukte soms ook met 2 weken klaar is. Hierbij zal ik proberen om het zoveel mogelijk als een echt portret neer te zetten met een zo realistisch mogelijk beeld. 

 

Algemene voorwaarden:

De opdracht tot het maken van een persoonlijke Gidstekening of een andere dienst van corine - consult heeft betrekking op een dienst die ik lever en niet  op een product.

De kosten voor deze dienst bestaan uit gemaakte kosten aan materialen maar vooral aan tijd. Hierdoor is er geen mogelijkheid tot restitutie. 

Bij betaling ga je automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.

  

 

Gidstekening
Gidstekening
Gidstekening2
Gidstekening2
Gidstekening 3
Gidstekening 3
Gidstekening 4
Gidstekening 4

 Gidstekening Bestellen

Social Media

 ArtPrints en posters zijn nu ook te koop via mijn Etsyshop! Dit zijn veelal energetische tekeningen maar ook gewone kunstwerken met een spirituele inslag.