Werkwijze:

Meestal komen mensen bij me met klachten en een hulpvraag.

Na duidelijk te hebben wat ik voor iemand kan betekenen kunnen we de behandeling starten. Deze kan om de 2 weken worden gedaan of als je het een keer wilt proberen ook los worden gepland.

 

Bij een blokkade behandeling spoor ik blokkades op en vervolgens ga ik in gesprek met mens (of dier) om de levensles duidelijk te krijgen. (Bij dieren zitten er vaak geen levenslessen meer aan vast maar puur trauma welke onverwerkt is)

 

Via de communicatie met mijn spirituele gidsen krijg ik informatie die van belang is om iemand goed te kunnen helpen dit duidelijk te krijgen. Ik zie dan vaak op welke leeftijd de blokkade is ontstaan.

 

Soms hoeft de situatie niet per se te worden herbeleefd aangezien deze ook traumatisch kan zijn maar kan er ook aan de blokkade worden gewerkt als duidelijk is welke levensles eraan verbonden is. Dit zorgt bij het verwerken van trauma ervoor dat we niet opnieuw worden getraumatiseerd en toch aan de blokkade kunnen werken. 

 

Zodra alles duidelijk is en we vooral weten hoe en wat wij kunnen doen in ons huidige leven om aan de les te werken, vraag ik aan mijn Gidsen om de blokkade te transformeren. Dit betekent dat alles wat we al geleerd hebben van de les mag worden weggehaald. Dit zorgt ervoor dat wij steeds een stukje verwerken en de problemen of klachten die ze veroorzaken worden verbeterd die we hebben. Soms verdwijnen de klachten ook. 

 

De behandeling duurt maximaal een uur per keer en er worden maximaal 3 blokkades per sessie behandeld. Tijdens het gesprek vraag ik of iemand zich open wil stellen om naar zichzelf te kijken en te willen werken aan zichzelf en zijn lessen. Hoe meer we leren en hier bewust aan werken, hoe beter we in ons vel gaan zitten en hoe sterker we worden. Dit is mijn doel van een behandeling, welzijn staat voorop.