Energiebehandelingen . 

 

Voor Medische zaken dient men altijd (eerst) een Arts te raadplegen. Een Healing of Consult kan een aanvulling zijn op een behandeling, maar is nooit een vervanging voor welke medische behandeling dan ook.  

Chakrahealing

Bij een Chakrahealing is de behandeling gericht op de 7 hoofd Chakra's met als doel problemen in hun werking op te sporen en te verhelpen, alsmede de doorstroom van energie te bevorderen. Te denken valt dan aan een te snel draaiende Chakra door verkeerde energiebehandelingen maar ook een te langzame draaing welke voor allerlei klachten kunnen zorgen. Overigens kunnen Chakra's zelfs ook pijn doen als ze vervuild zijn of niet goed werken.Bij dit consult bekijk ik dmv mijn helderziende gave alle Chakra's en vervolgens geef ik de Chakra's welke dit kunnen gebruiken een healing en werk ik samen met mijn Gidsen om ze weer in balans te brengen. Een healing duurt gemiddeld een uur en kost Euro 60 euro. 

Losse Energetische Healing

Ervaar ook eens hoe rustgevend een Energetische Healing op afstand voelt! 

Een weldaad voor lichaam en geest. Ter ontspanning, stressverlagend, bevordert het fysiek lichaam om zichzelf te genezen. Even tot rust komen in uw eigen omgeving. Na een heftige gebeurtenis of vermoeiende dag. Bevordert de doorstroom van Energie en verbeterd de werking van het energetisch lichaam. Bij pijn en vermoeidheid.

Duur van de behandeling is max.  30 minuten. Bij deze Healing op afstand wordt het hele Energetisch lichaam behandeld!