Gidstekeningen/Energietekening:

Sinds 5 en half jaar teken ik portretten van Engelen op de manier waarop ik hen mag aanschouwen. Meestal zoals ze eruit zagen in 1 van hun levens op aarde. Ik gebruik mijn paranormale gaven en werk samen met mijn Gidsen om een tekening te maken. Een Gidstekening kan een mooie bijdrage zijn op iemand zijn spirituele pad. Het afstemmen op hen gaat gemakkelijker als je een tekening hebt. Bovendien kan het ook steun geven om te weten wie er bij je zijn in dit leven.

Tekeningen maak ik altijd samen met mijn Gidsen. Voor een tekening heb ik een voor en achternaam nodig en voor mij werkt het het fijnst als je ook een foto kan sturen maar dit is niet per se noodzakelijk. Papier en materiaal worden gekozen door mij en mijn Gidsen. Elke tekening is weer anders en helemaal persoonlijk afgestemd op jou.

 

Wil  je ook graag een persoonlijke tekening of wil je meer weten, neem dan gerust contact met mij op!

 

Hoe lang duurt het voor ik het opstuur?

Dit is afhankelijk van de tijd die ik spendeer aan de tekening. 

Afhankelijk van de grootte van de tekening en de tijd die ik erin steek kunnen we een prijs afspraak maken.

 

Neem gerust contact op om een prijs overeen te komen.

Veilig betalen via een betaalverzoek of Paypal. 

 

 

Algemene voorwaarden:

De opdracht tot het maken van een persoonlijke Gidstekening of een andere dienst van corine - consult heeft betrekking op een dienst die ik lever en niet  op een product.

De kosten voor deze dienst bestaan uit gemaakte kosten aan materialen maar ook aan tijd. Hierdoor is er geen mogelijkheid tot restitutie. 

Bij betaling ga je automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden. 

  

 

 Gidstekening Bestellen

Social Media